13 души са убити, сред които 3 деца, а 19 са

...
13 души са убити, сред които 3 деца, а 19 са
Коментари Харесай

13 са жертвите на разбилия се Су-34

13 души са убити, измежду които 3 деца, а 19 са ранените при злополуката а на съветски боен аероплан в Ейск, съобщи помощник-министърът на опазването на здравето Алексей Кузнецов, представен от съветски медии.

Руски боен аероплан се разруши нощес в градската част на курорта Ейск на брега на Таганрогския залив на Азовско море и подпали 9-етажен жилищен блок. Местните управляващи в Краснодарския край оповестиха, че пожарът е почнал минути след рухването на изтребител Су-34.

Според разнообразни източници самолетът се е разрушил в двора на къща на ул. " Комунистическа " №20, след което боеприпасите му са почнали да се взривяват и някои от тях уцелили намиращия се в съседство блок. Огромен пожар е обхванал всички етажи.

На мястото на злополуката дойдоха голям брой пожарни коли и коли за спешна помощ. Според неокончателната информация, в блока са живеели 600 души. Общата повърхност на пожара е над 2000 кв. м.

Двамата водачи на изтребителя са катапултирали и оживели. На оповестени в обществените мрежи фотоси се вижда парашутист, който се приземява след рухването на самолета.

" Днес при набиране на височина за подготвителен полет от военното летище на Южния боен окръг се разруши аероплан Су-34. Самолетът се разруши в град Ейск. Според отчета на катапултиралите водачи повода за злополуката е запалване на един от моторите по време на политане. На мястото на злополуката на Су-34 в двора на един от жилищните квартали се е запалило горивото на самолета ", споделят от съветското военно министерство. Губернаторът на Краснодарския край Кондратиев се държа безусловно несъответстващо при срещата си с близки на починалите и ранените. Той им пожела да отидат на работа в прелестно въодушевление.

Това е третият аероплан на МО за 8 дни, който пада в южната част на Русия поради нередовност, отбелязва Moscow Times. На 9 октомври край фермата Рогалик в Ростовска област се разруши аероплан Су-25. 161.ru, базирайки се на източник от правоприлагащите органи, заяви, че водачът не е могъл да катапултира и е умрял. Изданието, базирайки се на локални управляващи, допуска, че самолетът се е разрушил заради проблеми с мотора.

ТЕМА преди 6 минути 155 преди 27 минути 683 преди 2 часа 2841
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР